klik hier om de webversie te bekijken
N I E U W S B R I E F                                                                                                                                 april 2010     nr 5                     
 
Bijeenkomst  April vervroegd!


In verband met Pasen en beschikbaarheid van de zaal wordt de bijeenkomst van de1e maandag van de maand 5 april verschoven naar
Maandag 29 maart

Deze keer een algemene bijeenkomst. Bij Dick kunnen we terecht met vragen over navigeren. Ruuth neemt de beginners onder zijn hoede en bij Arnoud en Nico zijn altijd weer nieuwe zaken te volgen.
Verder staan natuurlijk enkele systemen  opgesteld om zelf mee te vliegen.
Onderling kunnen ervaringen worden uitgewisseld. Problemen ondervonden bij het vliegen? Leg ze voor aan de deskundigen! Kijk ook op ons Forum.

Dick Simon (coördinator)
Excuus voor de korte tijdspanne tussen deze aankondiging en de datum van de bijeenkomst.
(aanwezige leden verzoeken wij behulpzaam te zijn bij het op- en afbouwen van de systemen).

Downloaden en installeren van mappen en bestanden

Het downloaden van  vliegtuigen en scenery en het installeren is een precies werkje. Er is bovendien een verschil tussen FS2004 en FSX. Met de  handleiding van Nic van Leeuwen van HCC Flightsimulator moet het zeker lukken. Zijn beschrijving geldt zowel voor FS2004 als voor FSX.
Bekijk de beschrijving hier.


Waar downloaden

De meeste flightsimmers halen hun downloads bij www.flightsim.com. Je dient je daar (gratis) te registreren en bij elke toegang tot de downloadafdeling in te loggen met de (tijdens registratie) zelfgekozen naam en wachtwoord.


Nogmaals een kijkje in de cockpit van een Airbus A380

De Fransman Gilles Vidal maakte een prachtige 360 graden foto van de cockpit van de Airbus A380. Bijzonder scherp en zeer dichtbij.
Je kunt alle kanten uitkijken d.m.v. de knoppen onderaan het beeld, in- en uitzoomen of met de ingedrukte muisknop bewegen.
http://www.gillesvidal.com/blogpano/cockpit1.htm


Maak gebruik van het Forum FSRijnmond

FSRijnmond heeft het Forum opgezet voor het stellen van vragen en het geven van informatie aan de leden. Het is een beetje stil op het Forum!!
Het Forum biedt ook ruimte om vliegervaringen te plaatsen waar anderen weer hun voordeel mee kunnen doen. Ook problemen met de installatie ed kunnen worden geplaatst. Of plaats de samenstelling en inrichting van het systeem waar je zelf prima mee vliegt. Anderen die voor een aanschaf staan kunnen hier weer gebruik van maken bij hun beslissing.


Let op: toepassingen zijn voor eigen risico!


 
Inhoud
Bijeenkomst April
*  Downloaden en installeren
*  Waar downloaden
*  Cockpit van een Airbus 360 gr
*  Forum FSRijnmond

*  Voorgaande Nieuwsbrieven
Bijeenkomst en Adres
Eerste maandag van de maand
Zaal open 19.30 uur
Aanvang   20.00 uur


Buurthuis "de Wel"
Bongerd 2a
2906VK  Capelle a/d IJssel
Website  en  Forum
www.fsrijnmond.nl
forum fsrijnmond

      

   

 

¬© FS Rijnmond    |    aan- / afmelden  Nieuwsbrief    |   Website    |   Forum   |   Contact   |   HCC